winkeltjevanjan500x383

Contact

Het Winkeltje van Jan is een webshop van :

Maasbree Vlaggen
Oude Heldenseweg 12
5993RA Maasbree
Tel. 077-4652078
kvk 53094328
BTW NL265603249B01

info@maasbreevlaggen.nl

info@winkeltjevanjan.nl

Onze verkoop activiteiten verlopen uitsluitend online.

Wij hebben geen winkel en geen showroom.

Het is echter altijd mogelijk om bestellingen na afspraak in ons hoofdmagazijn af te halen.

Een van de bijzondere kenmerken van een internetbedrijf is, dat dit bedrijf niet altijd tijdens "normale" kantooruren of winkeltijden bereikbaar is, omdat de werktijden dagelijks worden aangepast aan het aantal bestellingen die binnenkomen. Normaal zijn we overdag wel telefonisch bereikbaar, maar i.v.m. bijzondere omstandigheden kan het altijd gebeuren dat dit enkele uren of zelfs enkele dagen niet het geval is.

De effectiefste manier om met Maasbree Vlaggen contact op te nemen is via email  info@maasbreevlaggen.nl

Heeft u een vraag over een product dat u in onze webshop www.winkeltjevanjan.nl heeft gezien, kunt u een email sturen naar info@winkeltjevanjan.nl.  Heeft u een vraag m.b.t. een product in een van onze overige webshops, dan vindt u in deze webshop onder  "contact"  de mogelijkheden met deze webshop contact op te nemen.

Heeft u een vraag over een geplaatste bestelling kunnen we u meestal niet ad hoc aan de telefoon het gewenste antwoord geven omdat de antwoorden eerst moeten worden opgezocht.  In dit geval is de snelste weg de orderbevestiging die u na het plaatsen van de bestelling heeft ontvangen te beantwoorden en wel uitsluitend aan het emailadres waar deze orderbevestiging vandaan kwam. Verander de tekst, de titel en verdere informatie niet, omdat we dit allemaal nodig hebben om uw vragen snel te kunnen beantwoorden.

Heeft u een vraag m.b.t. een advertentie op b.v. marktplaats of een van de andere tientallen platformen, kunnen we deze vragen alleen beantwoorden indien u op deze advertentie reageert. Elke advertentie beschikt over een link om met de aanbieder contact op te nemen.  Aanbiedingen op deze platformen gelden uitsluitend op het platform waar deze advertenties werden geplaatst. Ook de voorwaarden m.b.t. levertijd en verzendkosten gelden uitsluitend daar waar deze werden aangegeven.

Heeft u een vraag m.b.t. een bestelling via b.v. Marktplaats of een van de andere tientallen platformen waar u onze advertenties kunt vinden, dan kunnen wij uw vragen het snelste beantwoorden indien u op de door ons verstuurde orderbevestiging reageert met de complete order tekst, zonder de titel of delen van de inhoud te veranderen.