Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen EUR 7,20 per bestelling voor de verzending per basispakket.  Om onze klanten de mogelijkheid te bieden artikelen van geringe waarde, die door de brievenbus passen, als brievenbuspost te laten verzenden, worden hiervoor automatisch slechts EUR 3,80 berekend, let op : de verzending is dan niet verzekerd en  MV draagt niet het risico. Kopers die het verzend risico niet zelf willen dragen kunnen onder  " extra's " de levering verzekeren. 

Voor bestellers in België en andere Europese landen berekenen wij EUR 7,00 verzendkosten voor de normale briefpost die wij dan , om problemen te voorkomen , meestal aangetekend verzenden. Pakketten verzenden wij , afhankelijk van gewicht en afmetingen, vanaf EUR 12,00, de verzendkosten worden tijdens de bestel afwikkeling automatisch berekend en getoond.

Tijdens de bestelprocedure kiest  U Uw land bij  " selecteer een verzend locatie "    dit om te voorkomen, dat een te hoog bedrag wordt berekend.

Voor bestellers buiten Europa worden de verzendkosten automatisch berekend. Tijdens de bestelprocedure kiest  U bij  " selecteer een verzend locatie "   het land waar de bestelling heen moet,   dit om te voorkomen, dat een te hoog bedrag wordt berekend.

Voor zover de koper  verzending  per brievenbuspost kiest ( b.v. 1-3 vlaggen ) en dus uitdrukkelijk geen verzekering wenst en uitdrukkelijk het risico zelf draagt,  is de verzending niet verzekerd.  Dat betekent: wij hebben GEEN pakket nummer en dragen GEEN risico.

Hier heeft U de mogelijkheid onder de rubriek " extra's "  de levering te verzekeren. Hier kunt U ook lezen wanneer deze verzekering nodig is en wanneer niet.

Bepaalde artikelen  ( kleding, dure vlaggen, vlaggen met stokken, dure aanstekers e.d. ) die wegens de hogere waarde , gewicht of afmetingen, automatisch per pakket worden verstuurd, geldt dit niet , hier worden  automatisch de verzendkosten aangepast, berekend wordt dan EUR 7,20 de gewone kosten voor een basispakket. 

Bij sommige artikelen die door hogere waarde of afmetingen of omdat ze breekbaar zijn,  bijzondere kosten veroorzaken wordt een kleine toeslag berekend. Dit geldt bijvoorbeeld voor glazen, spiegels, meubels, vlaggenstokken, vlaggenmasten  enz. Het totaal van de verzendkosten wordt tijdens het afrekenen automatisch berekend en getoond, voordat U betaalt.

De verzendkosten bestaan uit alle kosten die bij het verzenden ontstaan :  handling, verpakking, porto, verzekering en personeelskosten en dat dan alles plus 21% BTW.

Er wordt dus slechts een klein deel van de totale kosten aan onze klanten doorberekend.

Voor het geval dat U iets terug wilt sturen , kan dat alleen via Post.nl  aan ons postbusadres of met andere diensten aan ons magazijn en alleen indien de verzendkosten zijn betaald.

Adres voor retouren:

Maasbree Vlaggen

Postbus 8011

5993ZG  Maasbree

De verzendkosten voor retouren worden door de koper betaald

Voor verdere vragen kunt U graag een email sturen aan info@winkeltjevanjan.nl

 

Maasbree , 15.06.2010

Maasbree Vlaggen