Nederland Jumbo vlag 3 x 5 meter

  • Beschrijving
  • Meer details

== 2-5 dagen levertijd  ===

Vlag in goede basic kwaliteit polyester  300 x 500 cm

Dat zijn 3 meter hoog en 5 meter lang.

Rondom gezoomd.

Met voorziening om de vlag op te hangen.

Een super vlag voor een super prijs.

Een vlag in deze maat kan normaal vlug EUR 200,00 en meer kosten.

Geschikt te maken voor een mast van minstens  8 meter.

Ook een geweldig item aan het balkon of aan de gevel.

Denk hier ook aan de komende eindexamens.

Ook zeer geschikt voor binnen bijvoorbeeld als zaaldecoratie of andere grote ruimtes.

Wij leveren ook de passende  oranje wimpel.

Laat zien waar je voor gaat!! 

De Oranje feesten staan voor de deur.

De vlag van Nederland is de vlag van het land Nederland. Zij staat daarnaast symbool voor de eenheid en de onafhankelijkheid van het gehele Koninkrijk der Nederlanden. Het rood-wit-blauw is zowel te land als ter zee in gebruik als civiele vlag, dienstvlag en oorlogsvlag.

De Nederlandse vlag is een horizontale driekleur in rood, wit en blauw. In de vlaginstructie van het Ministerie van Algemene Zaken worden de kleuren benoemd als helder vermiljoen, helder wit en kobaltblauw. In normblad 3055 zijn deze kleuren vastgesteld in ├ëclairage-co├Ârdinaten. Deze kleuren zijn niet direct in Pantone-codering om te zetten, zodat voor de laatste uiteenlopende waarden gebruikt worden.

Over de afmetingen van de vlag zijn geen voorschriften. In de niet-bekrachtigde Vlaggenwet van 1937 werd de verhouding tussen hoogte en lengte vastgesteld als 2:3, en over het algemeen wordt die verhouding nog steeds nagevolgd. De drie banen zijn even hoog.

Een leuke vlag , de Nederlandse vlag in de kleuren rood, wit en blauw, deze mooie vlag voor elke feestelijke gelegenheid.

De goedkope vlaggen van onze site Het Winkeltje van Jan , maken het voor iedereen mogelijk voor een kleine prijs de passende vlag te vinden.

Voor elk feest of bijzondere gelegenheid bieden wij de passende vlag, of het nu de voordelige vlag van onze basic line is , of een hoogwaardige premium vlag uit Nederlandse productie.