Nederland vlag in premium kwaliteit vanaf 100 x 150 cm

Nederlandse vlag in extra zware kwaliteit polyester , Nederlands fabrikaat met lus en koord.

 

 

Deze vlaggen worden extra voor ons in een Nederlandse vlaggenfabriek geproduceerd en voldoen aan de hoogste verwachtingen.

Leverbare maten:

100 x 150 cm

150 x 225 cm

200 x 300 cm

225 x 350 cm

300 x 450 cm

Deze vlaggen zijn niet altijd in alle maten op voorraad , er kan dan een levertijd  tot  ca. 10 dagen ontstaan.

Kleinere maten onder " watersport " 

 

De vlag van Nederland is de vlag van het land Nederland. Zij staat daarnaast symbool voor de eenheid en de onafhankelijkheid van het gehele Koninkrijk der Nederlanden. Het rood-wit-blauw is zowel te land als ter zee in gebruik als civiele vlag, dienstvlag en oorlogsvlag.

De Nederlandse vlag is een horizontale driekleur in rood, wit en blauw. In de vlaginstructie van het Ministerie van Algemene Zaken worden de kleuren benoemd als helder vermiljoen, helder wit en kobaltblauw. In normblad 3055 zijn deze kleuren vastgesteld in ├ëclairage-co├Ârdinaten. Deze kleuren zijn niet direct in Pantone-codering om te zetten, zodat voor de laatste uiteenlopende waarden gebruikt worden.

Over de afmetingen van de vlag zijn geen voorschriften. In de niet-bekrachtigde Vlaggenwet van 1937 werd de verhouding tussen hoogte en lengte vastgesteld als 2:3, en over het algemeen wordt die verhouding nog steeds nagevolgd. De drie banen zijn even hoog.