Een nieuwe portemonnee kopen

Een nieuwe portemonnee kopen

1 juni 2022 0 Door Jan

Een portemonnee kopen kan soms lastig zijn, je hebt keuze uit veel verschillende soorten. Zo zijn er leren portemonnees, maar ook leren pasjeshouders. Een pasjeshouder is voor sommige mensen makkelijker dan een normale portemonnee. Als je een leren portemonnee of pasjeshouder wil kopen, heb je de keuze uit verschillende kleuren. De meest voorkomende kleur is uiteraard zwart, maar bruin leer kan ook een optie zijn. Per portemonnee verschilt het hoeveel ruimte er is voor pasjes en briefgeld. Zo is er een portemonnee waar je zes pasjes in kunt doen, maar ook een portemonnee met ruimte voor tien pasjes. In de meeste portemonnees kun je ook muntgeld kwijt, maar niet in alle portemonnees. Als je dat wel graag wilt, is het belangrijk om eerst goed te lezen of dat wel mogelijk is. Wat eerst handig is om te bedenken, wil je een gewone portemonnee of een pasjeshouder?

Een pasjeshouder

Een pasjeshouder wordt tegenwoordig door meer mensen gebruikt dan een portemonnee. Toch is het beiden een goede optie en erg persoonlijk wat als fijner ervaren wordt. Met een pasjeshouder kun je vaak in één klik al je pasjes zien, waardoor je een goed overzicht houdt. Daarbij zijn pasjeshouders vaak compact waardoor je ze makkelijk op kunt bergen in bijvoorbeeld je broekzak. Maar ook portemonnees hoeven niet groot te zijn, het ligt er maar net aan wat je zelf fijn vindt. Het komt uiteindelijk op hetzelfde neer, alleen gebruik je een pasjeshouder op een andere manier. Ben je expliciet op zoek naar een portemonnee voor heren?

Portemonnee voor heren

Als je op zoek bent naar een portemonnee heren, dan heb je online vaak een ruim assortiment aan verschillende portemonnees. Een paar bekende merken van een portemonnee voor heren zijn Burkely, C-secure en Bellroy. Als je een portemonnee voor heren online bestelt, kun je gemakkelijk filteren op een merk. Ook is het mogelijk om te filteren op verschillende kleuren, zoals bijvoorbeeld cognac en grijs. Daarnaast kan je selecteren welke onderdelen je wil in je portemonnee, bijvoorbeeld een muntvak of veel ruimte voor pasjes. De prijs per portemonnee verschilt nog weleens . Wanneer je een bepaald budget in je hoofd hebt, is het ook mogelijk om te filteren op prijs. Op deze manier is het mogelijk om binnen een paar minuten de perfecte portemonnee voor heren aan te schaffen!