Het vinden van een opslag in Den Haag is niet moeilijk 

Het vinden van een opslag in Den Haag is niet moeilijk 

27 oktober 2022 0 Door Jan

Als je een eigen bedrijf hebt en je magazijn staat vol met goederen, dan kan dat erg vervelend zijn. Er is geen ruimte meer in het magazijn voor het opstallen van nieuwe goederen en dat houdt in dat je bedrijf ook geen nieuwe producten meer kan inkopen om te verkopen. Het is belangrijk voor de groei van de onderneming, maar ook voor de werknemers dat er gekeken wordt naar het uitbreiden van het magazijn. Voor veel bedrijven is dit geen optie, want het uitbreiden van het magazijn kost veel geld. Daarom is het verstandig om eerst te kijken naar het huren van een tijdelijke opslag. 

 

Wat voor type opslag is interessant voor jouw onderneming?

Wanneer je als bedrijf je producten in een opslag op wilt slaan, dan is er keuze genoeg. Je kunt zelf een tweede magazijn huren, maar dan is er geen logistieke optie waar je gebruik van kunt maken. Voor bedrijven waar de goederen het magazijn in en uit vliegen, is het handig om over een logistieke optie te beschikken. Je kunt daarom het beste kiezen voor een bedrijf dat pallets kan opslaan en ook cross docking mogelijkheden aanbiedt. Deze bedrijven kunnen vaak ook functioneren als een fulfilment center voor jouw onderneming. Dit houdt in dat het bedrijf de producten rechtstreeks naar de klant verzendt. Hierdoor wordt er ontzettend veel werk uit handen van je bedrijf genomen en dat is natuurlijk erg fijn. Houd er wel rekening mee dat er voor fulfilment extra kosten in rekening gebracht kunnen worden, maar dat spreekt natuurlijk voor zich. 

 

Maak je zoektocht makkelijker met het internet 

Het vinden van een bedrijf waar je je producten op kan slaan en dat ook nog eens logistieke opties aanbiedt, is niet moeilijk als je hiervoor gebruikmaakt van het internet. In Nederland zijn er talloze bedrijven te vinden die zich hiermee bezighouden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan marktleider Hubbel Den Haag. Hubbel is een van de grootste bedrijven van Nederland als het om het aanbieden van opslag aan bedrijven gaat. Ook bieden ze logistieke opties aan zoals crossdocking en fulfilment. Je kunt deze bedrijven eenvoudig vinden door zoektermen zoals ‘cross docking Eindhoven’ of ‘opslag voor bedrijven Amsterdam’ te gebruiken. Deze bedrijven hebben een prachtige website waar je voldoende informatie op kan vinden, maar ook zijn deze websites nog eens goed vindbaar via het internet.