Studenten starten, EuropaRace knallen en MissJewelery stralen: shop & steun!

Studenten starten, EuropaRace knallen en MissJewelery stralen: shop & steun!

17 mei 2023 0 Door Jan

Ben je klaar voor een bijzonder avontuur? In dit artikel nemen we je mee op een reis vol met unieke merken, spannende races en schitterende sieraden! We gaan het hebben over Studenten ondernemen, EuropaRace en een Sieraden webshop genaamd MissJewelery. En het beste van alles? Met elke aankoop die je doet, steun je ook nog eens een goed doel! Dus lees snel verder en ontdek hoe je kunt shoppen én steunen.

Ontdek nieuwe merken en steun StudentBiz

StudentBiz is een platform waar studenten hun eigen ondernemingen kunnen starten en laten groeien. Door te winkelen bij deze studenten, geef je ze de kans om hun dromen waar te maken en hun talenten te ontwikkelen. Bovendien vind je hier unieke items die je niet in de gewone winkels tegenkomt.

Op StudentBiz vind je de leukste kleding, accessoires en nog veel meer! Of je nu op zoek bent naar een nieuw shirt of een origineel cadeau, hier zit je goed. Bij elk item dat je koopt, steun je direct de student-ondernemer achter het product.

Tips voor het vinden van unieke items

Benieuwd hoe je de pareltjes onder de student-ondernemingen kunt vinden? Hier zijn drie tips:

  1. Zoek naar recensies en ervaringen van andere klanten. Dit helpt je een beeld te krijgen van de kwaliteit en service van de onderneming.
  2. Volg je favoriete ondernemingen op social media. Hier krijg je vaak een kijkje achter de schermen en blijf je op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen.
  3. Neem de tijd om rond te kijken en laat je verrassen. Juist door niet te zoeken naar iets specifieks, kom je soms de leukste dingen tegen!

EuropaRace: een avontuurlijke race voor het goede doel

De EuropaRace is een spannende race dwars door Europa, waarbij teams strijden om als eerste de finish te bereiken. Maar het is meer dan alleen een race: het is ook een evenement voor het goede doel. De opbrengsten van de race gaan namelijk naar verschillende goede doelen, zoals onderwijsprojecten en milieubehoud.

Wil jij ook bijdragen aan de EuropaRace en de goede doelen die het steunt? Dat kan! Met elke aankoop die je doet bij de deelnemende ondernemingen, draag je direct bij aan het evenement en de goede doelen. Zo heb je niet alleen een geweldig product, maar steun je ook nog eens een prachtig initiatief.

Hoe jouw aankopen bijdragen aan dit evenement

Wanneer je een aankoop doet bij een van de deelnemende ondernemingen, gaat een deel van de opbrengst naar de EuropaRace en de goede doelen die het steunt. Dit geld wordt gebruikt om het evenement te organiseren, de teams te ondersteunen en natuurlijk om de goede doelen te steunen. Dus hoe meer je koopt, hoe meer je bijdraagt aan dit geweldige initiatief!

MissJewelery: schitter met prachtige sieraden en steun tegelijkertijd

MissJewelery is een sieraden webshop waar je de mooiste sieraden vindt, van elegante kettingen tot opvallende armbanden. Maar wat deze webshop extra bijzonder maakt, is dat je met elke aankoop ook nog eens een goed doel steunt!

Door te winkelen bij MissJewelery, draag je bij aan verschillende goede doelen, zoals onderwijsprojecten en vrouwenrechten. Zo kun je schitteren met prachtige sieraden én tegelijkertijd een verschil maken in de wereld.

De mooiste sieradenmerken die een verschil maken

Bij MissJewelery vind je niet alleen prachtige sieraden, maar ook merken die een positieve impact hebben op de wereld. Denk bijvoorbeeld aan merken die fairtrade werken, duurzame materialen gebruiken of een deel van hun opbrengst doneren aan goede doelen. Zo weet je zeker dat je aankoop niet alleen mooi is, maar ook een verschil maakt.

Dus waar wacht je nog op? Ga snel naar MissJewelery, ontdek de mooiste sieraden en steun tegelijkertijd de goede doelen die je na aan het hart liggen!