Verras als Sint jouw personeel op het kantoor

Verras als Sint jouw personeel op het kantoor

2 juni 2022 0 Door Jan

In de maand december is het binnen het bedrijf aan te raden om iets rondom de feestdagen te organiseren. Op deze manier zorg je ervoor dat het sfeer van de feestdagen ook op het kantoor te merken zijn voor het personeel. In de maand december zullen veel mensen graag op vakantie gaan. Hierdoor kan men rondom de feestdagen tijd besteden. Toch zullen zaken op het werk ook geregeld moeten worden. Met het afsluiten van het laatste kwartaal is het voor bedrijven belangrijk om alle zaken op orde te hebben. Om tussen al het harde werken door een beetje rust in de brouwerij te brengen is het daarom leuk om iets in de maand december te regelen voor jouw personeel. Hierdoor zal iedereen tussendoor soms even kort kunnen ontspannen en denken aan de feestdagen. 

 

Strooigoed 

Sinterklaas is een feestdag die in Nederland vaak groots aangepakt wordt. Doordat de feestdag vooral voor kinderen is, betekent dat echter niet dat de volwassenen er niet ook van kunnen genieten. Het is daarom ook op kantoor mogelijk om rondom de dagen van de Sint voor wat Sinterklaas sfeer te zorgen op het kantoor. Dat kan je als bedrijf op verschillende manieren doen. Zo is het bijvoorbeeld leuk om de Sint en wat pieten langs te laten komen op het kantoor. Daarnaast kan je natuurlijk heel veel strooigoed uit gaan delen aan het personeel. Het strooigoed Sinterklaas is er in veel verschillende varianten. Hierdoor kan je altijd wel een type strooigoed vinden dat jij lekker vindt. Van dit strooigoed kan je in de periode van de Sint genoeg gaan snoepen, ook op kantoor. 

 

Kleine zakjes 

Vanuit het bedrijf is het altijd leuk om iets extra te doen rondom de feestdagen. Om de waardering naar het personeel te tonen is het daarom leuk om een kleinigheidje uit te delen aan alle medewerkers. Hierbij hoef je niet meteen honderden euro’s te investeren in iedere medewerker. Een kleinigheid rond Sinterklaas zal door velen ook al gewaardeerd gaan worden. Een van de opties die je hierbij hebt is het uitdelen van een zakjes strooigoed aan iedere medewerker. Aan iedere medewerker kan je zo de kleine jute zakjes gaan uitdelen. Met het krijgen van een jute zakje met wat strooigoed zal iedere medewerker zich even in de sfeer van Sinterklaas vinden. Hierdoor kan er weer wat meer genoten worden van de werkdagen in de maand december. Zo zorg je goed voor jouw personeel, ook rond de feestdagen.